دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

سناتور آمریکایی خواستار تلاش کنگره برای مهار «دونالد ترامپ» شد

سناتور آمریکایی از کنگره خواسته است تا به تلاش خود برای مهار «دونالد ترامپ» به عنوان رئیس‌جمهور قانون‌گریز ادامه دهد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۰ - ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 07
کد خبر: ۴۲۳۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، «برنی سندرز»، سناتور آمریکایی در واکنش به اقدام «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور این کشور در وتوی قطعنامه کاهش اختیارات جنگی علیه ایران، در حساب کاربری خود در توئیتر گفت: ترامپ می‌گوید که ملت‌های بزرگ وارد جنگ‌های بی‌پایان نمی‌شوند، اما او دو قطعنامه کاهش اختیارات جنگی را وتو کرده تا ما را داخل این جنگ‌ها نگاه دارد.

 

سندرز در ادامه توئیت خود از کنگره خواسته است تا به تلاش خود برای مهار این رئیس‌جمهور قانون‌گریز ادامه دهد.

 

«دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا روز چهارشنبه به قطعنامه «محدودسازی اختیارات جنگی علیه ایران» رأی منفی داد.

 

این قطعنامه، محصول تلاش مشترک سناتورهایی از هر دو حزب دموکرات و جمهوریخواه آمریکا بود که با هدف کنترل و مهار قدرت و اختیارات رئیس جمهور آمریکا در زمینه بکارگیری نیروی نظامی علیه ایران بدون کسب مجوز از کنگره، تدوین شده بود.

 

ترامپ با صدور بیانیه ای این قطعنامه را «بسیار توهین آمیز» خواند و استدلال کرد که این مصوبه «بر عدم برداشت صحیح از واقعیت‌ها و قوانین استوار است».

 

گفتنی است ترامپ از مدتها پیش تهدید کرده بود که این قطعنامه را وتو خواهد کرد؛ از سوی دیگر پیش بینی‌ها نیز حاکی از آن است که کنگره قادر نخواهد بود آرای لازم را برای لغو وتوی ترامپ بدست آورد.

 

شایان ذکر است تصویب این قطعنامه که نخستین بار از سوی سناتور «تیم کاین» دموکرات از ایالت ویرجینیا و متعاقب دستور ترامپ برای حمله به کاروان نظامی حامل سردار سپهبد «شهید قاسم سلیمانی» در ماه ژانویه ارائه شد، نشاندهنده یک انتقاد جدی از عملکرد رئیس جمهور آمریکا است و بر حمایت کنگره آمریکا از تلاش‌ها در جهت مهار و کنترل قدرت و اختیارات جنگ افروزانه قوه اجرایی و ریاست آن تأکید می‌کند.

 

منبع: مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر